Perrit zoekt talent!

 
Perrit werkt voor een grote diversiteit aan bedrijven, variërend van grootbanken tot bedrijven uit het klein-, en midden-segment van het MKB. Bij onze dienstverlening richten wij ons op het bieden van een totaaloplossing aan de zakelijke klant en succesvolle samenwerking met partners.

Op dit moment hebben wij de volgende vacatures openstaan (ook stageplaatsen!) :

Gezocht: Talentvolle Systems Engineer
Beschik jij over de juiste kwaliteiten en ervaring om het Perrit platform voor de levering van zeer geavanceerde online diensten te beheren? Ben jij daarnaast een teamspeler en communicatief goed onderlegd? Stuur ons dan nu een berichtje! 

Gezocht: Junior Technical Consultant
Wordt jij onze nieuwe Operations collega? Ben jij daarnaast een teamspeler en communicatief goed onderlegd? Stuur ons dan nu een berichtje!

Gezocht: Support Engineer
Heb jij een passie om mensen te ondersteunen? Ben jij daarnaast een teamspeler en communicatief goed onderlegd? Stuur ons dan nu een berichtje!

Gezocht: STAGE | Technical Support Engineer
Zoek jij nog een stageplek en ben jij technisch onderlegd en gemotiveerd om mensen te ondersteunen? Ben jij daarnaast een teamspeler en communicatief goed onderlegd? Stuur ons dan nu een berichtje!