Remote Beheer

Remote Beheer biedt de mogelijkheid om uw systemen en apparaten op afstand te beheren en monitoren. Hierdoor kunt u de downtime verminderen, de prestaties verbeteren, de efficiëntie verhogen en de kosten voor IT-ondersteuning verminderen. Met real-time toezicht kunnen problemen snel worden opgespoord en opgelost.

Organisaties worden steeds meer geconfronteerd met de uitdagingen van cybercriminaliteit en de behoefte aan betere beveiliging en bescherming neemt toe. Daarnaast is er een groeiende trend in de markt waarbij organisaties overstappen op cloudomgevingen om flexibiliteit en schaalbaarheid te vergroten. Dit heeft geleid tot een grotere vraag naar remote beheer en cloud beheer & governance oplossingen.

Cloud Beheer & Governance

Met Remote Beheer kunt u rekenen op een betrouwbare en veilige oplossing voor het beheer van uw IT-omgeving. Wij zorgen voor proactieve monitoring, snelle probleemoplossing en effectieve beveiligingsmaatregelen. Met schaalbare ondersteuning en de juiste expertise op het juiste moment, kunt u uw IT-omgeving optimaal benutten. Daarnaast bieden we uitgebreide kennis van governance, compliance en risicobeheer, zodat u kunt voldoen aan uw vereisten. Met goed onderhoud van uw systemen verlengt u de levensduur en maximaliseert u de waarde van uw IT-investeringen.

Remote Beheer op zijn best

Door de inzet van Remote beheer bent u beter beschermt tegen de gevolgen van cyber criminaliteit.

Minder gepland onderhoud

Maximale beveiliging

Verhoogde productiviteit

Geoptimaliseerd naar jouw wensen

  • Minder gepland onderhoud
  • Maximale beveiliging
  • Verhoogde productiviteit
  • Geoptimaliseerd naar jouw wensen
happy-people-working-tower

De voordelen op een rij

Biedt continue bewaking van uw systemen en apparaten, waardoor potentiële problemen snel kunnen worden gedetecteerd en proactief kunnen worden opgelost, waardoor downtime wordt geminimaliseerd en de bedrijfscontinuïteit wordt gewaarborgd.

Stelt technici in staat om op afstand toegang te krijgen tot systemen en apparaten, zodat ze snel problemen kunnen diagnosticeren en oplossen zonder fysiek aanwezig te zijn, wat tijd en kosten bespaart.

Zorgt voor het tijdig en geautomatiseerd installeren van beveiliging patches en software-updates, waardoor kwetsbaarheden worden verminderd en de algehele beveiliging van uw systemen wordt versterkt.

Houdt een goed overzicht bij van al uw IT-middelen, inclusief hardware en software, waardoor u beter inzicht krijgt in uw IT-infrastructuur en effectieve planning en budgettering mogelijk is.

Maakt het mogelijk om software en applicaties op afstand te implementeren en te updaten op meerdere apparaten, waardoor tijd rovende handmatige installaties worden verminderd en efficiëntie wordt verbeterd.

Biedt proactieve beveiligingsmaatregelen, zoals firewall configuratie, antivirus beheer en inbraakdetectie, om uw systemen te beschermen tegen bedreigingen en gegevens te beveiligen.

Volgt de prestaties van uw systemen, netwerk en applicaties om eventuele knelpunten of prestatieproblemen te identificeren, waardoor u proactief kunt handelen om de prestaties te optimaliseren en de gebruikerservaring te verbeteren.

Implementeert geautomatiseerde back-up processen en herstelmogelijkheden, waardoor uw gegevens veilig worden gesteld en snel kunnen worden hersteld in het geval van gegevensverlies of systeemstoringen.

Ondersteunt bij het voldoen aan regelgeving en branchevoorschriften door middel van monitoring, rapportage en naleving van beveiligings- en privacy vereisten.

Biedt snelle en effectieve ondersteuning aan eindgebruikers via remote sessies, waardoor problemen snel kunnen worden opgelost en de productiviteit van gebruikers wordt gemaximaliseerd.

Upgrade uw bedrijf nu met een van onze producten

wilt u de efficiëntie van uw bedrijf verhogen, het werkplezier van uw medewerkers een boost geven of uw klanten een beter overzicht van uw producten geven. twijfel dan niet een neem nu contact op met Perrit voor een van onze producten.