Beveiligen Bedrijfsgegevens

Beveiligen Bedrijfsgegevens

Picture of Frank Loffeld

Frank Loffeld

En hoe zit het met de veiligheid?

Als u nieuw bent in de wereld van online software dan zult u zich afvragen hoe het met de veiligheid zit. En terecht. Het zijn immers uw waardevolle documenten vol met informatie. Wij kunnen u garanderen dat het goed zit. Perrit heeft een zorgvuldig opgebouwd en zeer modern netwerk van de beste voorzieningen om dit te garanderen. Ons netwerk voldoet aan verschillende normen gesteld door Microsoft aan het hosten van applicaties. Daarnaast is Perrit in 2010 getest op betrouwbaarheid door ABN-Amro, Deloitte en ICT Automatisering. Perrit is voor al deze testen geslaagd.
 

Hoe goed zijn uw gevoelige bedrijfsgegevens beveiligd?

Uit recent onderzoek is gebleken dat meer dan de helft van gevoelige bedrijfsgegevens is opgeslagen op desktops, laptops en verwisselbare USB-stations van gebruikers. Deze gegevens kunnen maanden of jaren werk betekenen. Het verlies hiervan zou niet alleen frustrerend zijn, maar vooral bijzonder schadelijk voor het bedrijf. Naast de terugval in productiviteit betekent de diefstal of het verlies van gevoelige gegevens een groot risico voor bedrijven op boetes, schendingen van de privacy en schade aan de merkwaarde. SaaS (Software-as-a-Service) heeft ingebouwde beveiligingsvoorzieningen.

Met traditionele software bewaren werknemers gegevens op onveilige USB-stations, schijven en laptops voor snelle toegang. Aangezien werknemers met SaaS applicaties informatie vanaf elke locatie veilig kunnen benaderen, zullen zij gevoelige gegevens minder snel lokaal opslaan. Dankzij de beschikbaarheidsgarantie weet u zeker dat werknemers altijd en overal toegang hebben tot benodigde informatie.

Gerelateerde artikelen