Voordelen van SaaS

Voordelen van SaaS

Picture of Henk Kok

Henk Kok

Geen aanvangskosten

SaaS-applicaties worden geleverd op abonnement basis. U betaald dus per gebruiker per maand. Door het ontbreken van licentiekosten zijn de aanvangskosten nihil. Doordat Perrit de IT-infrastructuur beheert, hoeft u geen kosten te maken voor hardware, software en beheerders.

Supersnel de nieuwste applicaties beschikbaar

Via Perrit kunt u altijd beschikken over de nieuwste applicaties. Wij zorgen ervoor dat, zodra onze leveranciers een nieuwe versie lanceren, u deze bij ons kunt vinden. Natuurlijk kunt u gebruik blijven maken van de bestaande versie. Ook dat is geen probleem.

Probleemloze upgrades

Perrit zorgt dat u ten alle tijden kunt beschikken over de meest recente applicaties. U hoeft hiervoor soms alleen de cliënt (software op de PC of laptop) te upgraden. Dit gebeurt dmv een download vanaf onze site. Wij zorgen ervoor dat de server en de daarop draaiende software altijd helemaal up to date is. Vanzelfsprekend zorgen wij ook voor de meeste recente patches un updates. Veiligheid gegarandeerd dus !

Groeit u ? Wij groeien mee!

Perrit kan met haar multitenantarchitectuur de schaal onbeperkt uitbreiden om aan uw behoeften tegemoet te komen. U groeit, wij groeien mee. Sterker nog wij doen dit iets sneller zodat u altijd kunt beschikken over de gewenste hoeveelheid accounts met bijbehorende opslag.

Integratie met u bestaande applicaties

Perrit biedt u ook maatwerk mogelijkheden zodat aan specifieke behoeften kan worden voldaan. Wij kunnen doormiddel van zogenaamde API’s (Application Programming Interface) integratie tot stand brengen met bestaande ERP-systemen of andere bedrijfssystemen.

SaaS populair?

Ja! De populariteit van SaaS groeit met de dag. Bedrijven willen zich nu meer dan ooit concentreren op hun core-business. IT valt daar vaak buiten dus zoeken ze naar een weg om dit uit te besteden zonder zelf controle te verliezen. De eenvoudige implementatie en de relatief lage kosten trekken veel ondernemers over de streep.

Gerelateerde artikelen