IT - Governance

IT Governance omvat afspraken, regels en richtlijnen over het gebruik van IT-technologieën, -tools en -applicaties binnen uw organisatie. Als uw trusted advisor helpen wij u bij het plannen, organiseren en beheren van uw IT-middelen om maximale efficiëntie te bereiken en uw bedrijfsgegevens en persoonsgegevens te beschermen.

Met de opkomst van thuiswerken en het gebruik van eigen apparaten voor werkdoeleinden, is het belangrijk om de juiste IT-beleidsregels en diensten in te voeren. Organisaties hebben behoefte aan een duidelijk IT-governance beleid om te zorgen voor een veilig en efficiënt gebruik van IT-middelen en om te voldoen aan de geldende regelgeving voor gegevensbescherming.

IT - Governance

Wat is IT Governance

IT-governance is het verzamelen van afspraken, regels en richtlijnen over het gebruik van allerlei IT-technologieën, -tools en -applicaties binnen uw organisatie.

IT Management

Hoe gaat u de verschillende IT-middelen binnen uw organisatie vanuit planning, organisatie en beheer inzetten? Dát is IT-management. Vanuit uw overkoepelende IT-governance bepaalt u vervolgens hoe u qua IT-ondersteuning een maximum aan efficiëntie kunt bereiken.

Business Comfort

SaaS oplossingen

Ticket Based Support

Managed Desktop

IT Compliance

Compliance in de IT-wereld? Dat betekent het beheren van een passend beschermingsproces voor gevoelige bedrijfsgegevens en persoonsgegevens. Dit omvat ook hoe gegevens worden opgeslagen en gedeeld tussen werknemers en derden.

Intune

AVG

Business Comfort

SharePoint

IT Activiteiten

Dit verwijst naar de specifieke taken die uw IT-medewerkers uitvoeren ter ondersteuning van de gestelde bedrijfsdoelstellingen. Daarbij hoort ook het leveren van de juiste dienstverlening aan medewerkers om efficiënt te kunnen werken.

Ticket Based Support

Business Comfort

Cloud Diensten

IT Advisory

Risk Management

Dit omvat alle regels en activiteiten die verantwoordelijk zijn voor de bescherming van uw IT-infrastructuur en gegevens. Risicomanagement is een belangrijk onderdeel van IT-governance, maar IT-governance gaat verder dan alleen risicomanagement in termen van regelgeving en afspraken.

3-2-2 Backup

Awareness Training

Bereik sneller uw doelen

Flexibel personeel

Meer weten over de IT Governance mogelijkheden die wij uw organisatie kunnen bieden?

Interesse in onze diensten? Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.