IT - Governance

De tijd dat we allemaal op kantoor werkten op een laptop of desktop van het bedrijf ligt al even achter ons. Thuiswerk en werken via eigen smartphones of laptops gebeurt meer en meer. Daarom is het belangrijk om de juiste IT-beleidsregels en diensten in te voeren.

Wat is IT Governance

IT-governance is het verzamelen van afspraken, regels en richtlijnen over het gebruik van allerlei IT-technologieën, -tools en -applicaties binnen uw organisatie.

IT Management

Hoe gaat u de verschillende IT-middelen binnen uw organisatie vanuit planning, organisatie en beheer inzetten? Dát is IT-management. Vanuit uw overkoepelende IT-governance bepaalt u vervolgens hoe u qua IT-ondersteuning een maximum aan efficiëntie kunt bereiken.

IT Compliance

Compliance in de IT-wereld? Dat betekent het beheren van een passend beschermingsproces voor gevoelige bedrijfsgegevens en persoonsgegevens. Dit omvat ook hoe gegevens worden opgeslagen en gedeeld tussen werknemers en derden.

AVG

IT Activiteiten

Dit verwijst naar de specifieke taken die uw IT-medewerkers uitvoeren ter ondersteuning van de gestelde bedrijfsdoelstellingen. Daarbij hoort ook het leveren van de juiste dienstverlening aan medewerkers om efficiënt te kunnen werken.

Risk Management

Dit omvat alle regels en activiteiten die verantwoordelijk zijn voor de bescherming van uw IT-infrastructuur en gegevens. Risicomanagement is een belangrijk onderdeel van IT-governance, maar IT-governance gaat verder dan alleen risicomanagement in termen van regelgeving en afspraken.

Bereik sneller uw doelen

Flexibel personeel

Meer weten over de IT Governance mogelijkheden die wij uw organisatie kunnen bieden?

Interesse in onze diensten? Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.