Phished

Phishing is een grote dreiging voor elk bedrijf. Als een medewerker een verkeerde link aanklikt die deel maakt van een Phishing aanval kan dat ervoor zorgen dat u veel tijd data of zelfs geld kan kwijtraken. Met Phished kunt u ervoor zorgen dat de vaatbaarheid van uw medewerkers drastisch daalt!

Hoe phish tewerk gaat

Leer scams herkennen

Phished, een simulatiesoftware voor phishing, traint uw medewerkers om scams te herkennen door ze echte e-mails te sturen. AI-gereserveerde e-mails zijn gepersonaliseerd voor de gebruiker maar aangepast per gedrag. Als de gebruiker bijvoorbeeld in een phishing valt, krijgt hij een training die hem helpt om in de toekomst phishing berichten te leren herkennen. Phished verminderde het aantal klikken op phishing links met ongeveer de helft in de eerste test. Als u meer informatie zoekt over hoe u kunt zorgen dat u niet voor phishing valt. Lees dan dit artikel: HOE SPOT IK EEN PHISHING AANVAL?

Gepersonaliseerde trainingen

Bewezen effectief

Variatie in opdrachten

Makkelijk inzetbare 

Perrit zorgt ervoor dat Phished makkelijk en zorgeloos bij u wordt geimplementeerd zonder dat u er last van hebt.

Overweeg om Phished te gebruiken om uw medewerkers te beschermen tegen phishing-aanvallen. Perrit kan u helpen bij het opzetten. Phished biedt cyberbeveiligingsprofessionals softwaretools. Zodra Phished is geïnstalleerd, kunnen werknemers de tijd die ze anders aan technologie zouden besteden, gebruiken om aan iets anders te werken.Uitleg over de werking van Phished vindt u door op onderstaande link te klikken: Klik hier

Waarom Phished?

Automatisch ingezette trainingen

AI-based dus constant verbeterend

Realistische simulaties

Optimaliseer uw bedrijfs security

Prijswinnende phishing simulatie en training

Phished is een zeer breed inzetbaar phishing hulp programma. Het traint uw werknemers om weerbaarder te worden tegen phishing zonder dat u hier zelf iets voor hoeft te doen. Dit wordt bereikt door werknemers willekeurig toe te wijzen aan een experimentele of controlegroep. De experimentele groep heeft de kans om phishing-simulaties te ontvangen, de controlegroep niet.

Bent u geinteresserd in dit product?

Vul dan het onderstaande formulier in en wij zullen ervoor zorgen dat er zo snel mogelijk contact met u wordt opgenomen zodat u kunt beginnen.