Over Perrit

Perrit is een snel groeiende uitgever van online software, ook wel SaaS genoemd

SaaS wordt in Nederland en daarbuiten erkend om haar ruime ervaring op het gebied van het lanceren van nieuwe online software producten. Leveranciers zoals Adobe, OCE, Miradore, Pallas Athena en ProQuro vertrouwen op de techniek en marketingondersteuning die Perrit hen biedt.  Gemiddeld groeit het productaanbod van Perrit met 1 nieuwe software titel per maand. Verkoop van al deze producten vind plaats via een sterk groeiend partner netwerk van zowel technisch als organisatorisch georiënteerde bedrijven.

Naast breed toepasbare producten zoals de complete range van Microsoft producten levert Perrit een softwaremix welke nauwkeurig is afgestemd op een groeiend aantal specifieke sectoren; ieder met zijn eigen bedrijfseisen en vaak geïntegreerd door de bedrijfsketen heen. Omdat de gewenste variëteit aan diensten en producten via één SaaS-platform wordt geleid is een vlekkeloze integratie gewaarborgd. Perrit kiest niet het perspectief van de ICT-oplossing als vertrekpunt maar de samen met een of meerdere partners vastgestelde behoeften van het klantbedrijf en creëert daarmee een hoog niveau van dienstverlening.

Onze Visie

Onze klanten willen dat online software gemakkelijk bedienbaar is, geen technische kennis vereist, veilig is en altijd is gebaseerd op de laatste technieken. Wij streven ernaar, onze klanten een platform te bieden, waarop een sterk groeiend aanbod van bedrijfsapplicaties, aansluit bij de behoefte van onze klanten. Dit biedt niet alleen ons, maar ook onze klanten, de mogelijkheid om sneller in te spelen op veranderende marktsituaties.

De weg naar betere beslissingen

Beter gestroomlijnde software zorgt voor betere bedrijfsvoering en geeft u een voorsprong op de concurrentie. Maar dan moet u wel kunnen vertrouwen op de kwaliteit van uw software. Perrit biedt u die kwaliteit. Dat doen we door echt betrokken te zijn bij onze klanten. Door goed te luisteren en ons echt te verdiepen in uw individuele wensen en behoeften. Wij bewaken voor u de marktontwikkelingen als het gaat om uw software behoefte en brengen u in contact met de ervaringen die wij dagelijks opdoen in onze brede klanten kring. Zodat de software die wij voor u hosten u ondersteunt op uw weg naar het nemen van nog betere beslissingen!

Het nieuwe werken

De wereld om ons heen verandert in hoog tempo. Dit leidt tot één wereldmarkt, waarin verwacht wordt dat mensen en bedrijven altijd en overal bereikbaar dienen te zijn. Daarnaast is een trend dat organisaties transparanter moeten zijn en acties ondernemen om de kosten te verlagen. Perrit ziet in deze trends de mens als de onderscheidende factor van elke organisatie. Techniek kan deze factor optimaal ondersteunen in haar streven zo succesvol mogelijk te zijn.

Interesse in Perrit?