DevOps Advisory

Onze DevOps dienstverlening transformeert uw DEV team tot een echt DEVOPS team. Wij analyseren uw processen, ontwerpen een strategie en leren uw team de juiste vaardigheden aan. Hierdoor kunt u rekenen op snellere time-to-market en hogere kwaliteit van uw software.

Je bent een bedrijf met een gedreven ontwikkelteam dat klaar staat voor innovatie. Maar je worstelt met het implementeren van DEVOPS strategieën en het vormgeven van een effectieve Cloud-strategie. Met onze hulp optimaliseer je je ontwikkelteam en blijf je voor op de concurrentie.

DevOps transformeren in uw organisatie

Ontwikkel samen met ons een strategisch partnerschap voor groei en concurrentievoordeel

Optimaliseer uw ontwikkelteam

Perrit levert voor een brede set disciplines OPS diensten. Haar lange historie met het bouwen en managen van innovatieve App & Cloud diensten maken haar tot een betrouwbare partner. Deze rijke ervaringen geven onze collega’s diepgaand inzicht in het implementeren van DEVOPS strategieën in projecten en in teams. Perrit streeft er naar uw ontwikkelteam te laten excelleren door gebruik te maken van onze beste Co-Sourcings diensten, waaronder het leveren van capaciteit voor enkele maanden of het leveren van capaciteit per sprint. In dit laatste scenario wordt iedere sprint opnieuw bepaald welke van onze competenties nodig zijn en voor hoeveel uur. 4 uur per medewerker is ons minimum per week.

Optimaliseer uw kopie

Doordachte Cloud-strategie

Snel kunnen innoveren en inspelen op nieuwe ontwikkelingen is tegenwoordig cruciaal. Daarvoor is het belangrijk dat u samen met uw organisatie nadenkt over een Cloud-strategie die u daartoe in staat stelt.

Automatisering van workflows

Data-driven decision making

Microservices architectuur

Serverless computing

  • Automatisering van Workflows
  • Data-driven decision making verantwoordelijkheden
  • Microservices architectuur
  • Serverless computing

Strategische diensten en expertise

Het kan moeilijk zijn om een duidelijk beeld te krijgen van hoe het IT-landschap eruit ziet en te identificeren waar de volgende innovatie vandaan zal komen. Wat is uw stip aan de horizon? Als strategische partner denkt Perrit met u mee, zodat u eventuele uitdagingen altijd een stap voor bent. Daarom bieden we een breed scala aan diensten die u kunnen helpen om te innoveren, groeien en de concurrentie voor te blijven.

Ook ervaren wat wij voor jouw development proces kunnen betekenen? Bezoek ook eens de website van onze zuster organisatie Xablu!
Xablu: Training en Coaching voor Software Teams!

Meer weten over de DevOps Advisory mogelijkheden die wij uw organisatie kunnen bieden?

Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

DevOps Advisory

Onze DevOps dienstverlening transformeert uw DEV team tot een echt DEVOPS team. Wij analyseren uw processen, ontwerpen een strategie en leren uw team de juiste vaardigheden aan. Hierdoor kunt u rekenen op snellere time-to-market en hogere kwaliteit van uw software.

  • IT Governance

  • Cyber Security

  • DevOps

  • Cloud Migration

Ook geïnteresseerd in onze Advisory Services?

Interesse in onze diensten? Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.