Frank Loffeld

Mijn bewezen ervaring als situationeel leider op nationaal en internationaal niveau richt zich op het bevorderen van een positieve bedrijfscultuur en het waarborgen van bedrijfscontinuïteit.

Met brede managementervaring en focus op groei en controle ben ik een ervaren leider die streeft naar continue ontwikkeling en efficiëntie.

Frank Loffeld

Over mij

Als ervaren participatief situationeel leider met een bewezen staat van dienst binnen verschillende branches, heb ik een breed trackrecord opgebouwd op nationaal en internationaal niveau. Mijn focus ligt op het creëren van een bedrijfscultuur die positief, stimulerend en gericht is op permanente groei, terwijl ik tegelijkertijd zorg draag voor de continuïteit van de organisatie. Ik ben klantgericht en een communicatief sterke teamspeler die overzicht houdt in complexe situaties.

Diensten

Ik bied een breed scala aan diensten aan op het gebied van General Management, Operations Management en Project Management. Daarnaast ben ik gespecialiseerd in Strategie & Planning, Business & Beleid, Organisatieontwikkeling, Bedrijfsvoering, Corporate Governance, Transitie & Verandermanagement, Bedrijfsprocesanalyse, Stakeholder Management, Relatie Management, Scrum, Lean Six Sigma en Prince2.

Ervaring

Met mijn proactieve houding en initiërende en sturende rol heb ik organisaties ‘in control’ gebracht, waarbij ik de kaders en beleidslijnen heb uitgezet om de bedrijfscontinuïteit te waarborgen. Ik heb ruime ervaring opgedaan in verschillende managementposities en gewerkt met diverse markten en bedrijfsculturen. Mijn netwerk is uitgebreid, en ik heb klanten gehad variërend van de Nederlandse overheid tot het MKB en multinationals.

Buiten werk

//////

Interesse?

Als u op zoek bent naar een ervaren en deskundige situationeel leider die kan helpen bij het creëren van een positieve bedrijfscultuur en het waarborgen van bedrijven neem dan contact met mij op.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Artikel

Cyberbeveiliging

Ransomware en datalekken vormen een groot risico voor organisaties. Een goed niveau van informatiebeveiliging wordt daarom steeds belangrijker. Dat geldt ook voor de aantoonbaarheid daarvan

Read More »