Al onze producten

Perrit biedt een breed scala aan producten en diensten om aan de behoeften van uw bedrijf te voldoen. Of u nu problemen ondervindt met software of extra mankracht nodig heeft voor een langere periode, Perrit is er om u te ondersteunen. bekijk onze productpagina om meer te weten te komen over de producten en diensten die wij aanbieden.

Phished 2

Phished Phishing is een grote dreiging voor elk bedrijf. Als een medewerker een verkeerde link aanklikt die deel maakt van een Phishing aanval kan dat ervoor zorgen dat u veel tijd data of zelfs geld kan kwijtraken. Met Phished kunt u ervoor zorgen dat de

Lees meer »
Intune Device

Microsoft Intune

Microsoft Intune Microsoft Intune zorgt ervoor dat uw medewerkers altijd veilig en makkelijk bij bedrijfsdata kunnen. Met de robuuste governance en security protocollen zorgt u er ook voor dat deze data niet kan worden bekeken en gemanipuleerd door onbevoegden. Contacteer ons! Microsoft Intune is een

Lees meer »

Multi-factor Authorization

Mulit-factor Authorization Bent u geinteresserd in dit product? vul dan het onderstaande formulier in en wij zullen ervoor zorgen dat er zo snel mogelijk contact met u wordt opgenomen zodat u kunt beginnen.

Lees meer »

Virtual Machines

Virtual Machines Bent u geinteresserd in dit product? vul dan het onderstaande formulier in en wij zullen ervoor zorgen dat er zo snel mogelijk contact met u wordt opgenomen zodat u kunt beginnen.

Lees meer »

Web Hosting

VMware Horizon Bent u geinteresserd in dit product? vul dan het onderstaande formulier in en wij zullen ervoor zorgen dat er zo snel mogelijk contact met u wordt opgenomen zodat u kunt beginnen.

Lees meer »

SSL certificates

SSL certificates Bent u geinteresserd in dit product? vul dan het onderstaande formulier in en wij zullen ervoor zorgen dat er zo snel mogelijk contact met u wordt opgenomen zodat u kunt beginnen.

Lees meer »