Henk Kok

Mijn carrière kenmerkt zich door een ondernemende aanpak, gecombineerd met commercieel inzicht en een diepgaande interesse in IT-onderzoek. Ik heb mijn zakelijke belangen opgebouwd door te begrijpen wat mijn klanten nodig hebben en hierop in te spelen. Het verbeteren van de klantbeleving door middel van technologie is mijn passie.

Als Agile Coach met technische kennis en wereldwijde mindset, begeleid ik teams om Agile methodologieën te implementeren en doelen te bereiken.

Henk Kok

Over mij

Als ervaren Agile Coach met meer dan 20 jaar ervaring in de technologische industrie, ben ik gepassioneerd over het transformeren en verbeteren van de softwareontwikkelingsprocessen van organisaties. Mijn coaching praktijk is gebaseerd op een unieke mix van technische kennis en zakelijk inzicht, waardoor ik een waardevolle partner ben in het bereiken van uw zakelijke doelen.

Diensten

Gedurende mijn hele carrière heb ik een ondernemende aanpak gehad en mijn vaardigheden op het gebied van bedrijfsontwikkeling, commercieel inzicht en academische/onderzoeksinteresse in het IT-landschap gecombineerd. Ik ben gespecialiseerd in het begrijpen van de pijn van klanten en het bieden van oplossingen die eenvoudig, naadloos en accuraat zijn, wat resulteert in een superieure klantervaring.

Ervaring

Als early adopter en voorstander van cloud-oplossingen heb ik altijd een mondiale mindset gehad. Ik heb ervaring met het werken met en verkopen aan tal van verschillende markten en bedrijfsculturen, en ben meertalig. Mijn netwerk is uitgebreid, en ik heb klanten gehad variërend van de Nederlandse overheid tot het MKB en multinationals.

Buiten werk

Naast mijn werk breng ik graag tijd door met mijn familie en vrienden en zeil ik al jarenlang. Hardlopen is een van mijn favoriete bezigheden om mijn hoofd leeg te maken na een drukke dag.

Interesse?

Als u op zoek bent naar een toegewijde en deskundige Agile Coach, neem dan gerust contact met mij op. Laten we samenwerken om goed presterende Agile teams te creëren en zakelijk succes te stimuleren.
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Artikelen

Een beveiligde toekomst met embedded & IoT

Als Managed Service Provider bieden wij uitgebreide oplossingen voor het uitvoeren, monitoren en beheren van IoT-diensten. Onze ervaring en expertise op het gebied van technologie en beveiliging stelt ons in staat om u te helpen bij het analyseren van apparaatendata en het bieden van blijvende beheerondersteuning voor uw cloud omgeving. Het is belangrijk om te overwegen hoe IoT in uw aanbod opgenomen kan worden, of het nu gaat om hardware-installatie en beheer, beveiliging of opslag en back-up van data. Het is echter altijd belangrijk om de mogelijke risico’s van IoT te overwegen en te plannen hoe deze het beste beveiligd kunnen worden.

Read More »

Next-Level Cybersecurity: Hoe Microsoft Sentinel uw bedrijf veilig houdt

Met de toenemende cyberbedreigingen is het belangrijker dan ooit om uw bedrijf te beschermen tegen aanvallen. Microsoft Sentinel biedt een oplossing voor geavanceerde detectie en respons, geautomatiseerde workflows en integratie met uw bestaande beveiligingssystemen. Onze oplossing helpt u bij het identificeren en aanpakken van bedreigingen in real-time, waardoor u kunt blijven focussen op uw corebusiness. Leer hoe u uw bedrijf kunt beschermen tegen cyberbedreigingen met Microsoft Sentinel.

Read More »

Mijn werkplek controleren op virussen met Microsoft Defender Antivirus Offline Scan

In deze handleiding laten we u zien hoe u uw werkplek kunt controleren op virussen met behulp van Microsoft Defender Antivirus Offline Scan. Dit is een krachtig hulpprogramma dat u kunt gebruiken om uw computer te scannen voordat uw besturingssysteem is gestart. We geven stapsgewijze instructies hoe u de tool kunt gebruiken en hoe u de scanresultaten kunt bekijken in Windows 10 en 11. Dit is een eenvoudige manier om ervoor te zorgen dat uw werkplek veilig is en dat er geen virussen of malware op uw pc aanwezig zijn.

Read More »